Hobbyvirksomhed

Viser 1 svartråd
 • Forfatter
  Indlæg
  • #747
   Charlotte Dickmeiss
   Gæst

   Jeg har lige startet en hobbyvirksomhed, hvor jeg bager kager til folk. Jeg har et fast arbejde ca. 32 t/ugen, hvor jeg laver kontorarbejde, og jeg laver kager på min ene fridag og somme tider lidt i weekenden. Jeg tror at jeg kommer til at omsætte for lige knapt 50.000,- om året.
   Hvis jeg skulle omklassificere til en PMV, hvilket ville være genialt ift. CVR.nr. og muligheden for at handle i nogle andre butikker, er jeg blot usikker på, om jeg ville skulle have fødevarekontrollen på besøg mhp. smileyordning mv.? Da jeg laver kagerne hjemme i mit private køkken og har hund, tror jeg, at det ikke ville gå an, selvom hunden er smidt ud, det hele er støvsuget og sprittet af – ved du noget om regler for sådan en problemstilling?

  • #748
   Andreas Andersen
   Keymaster

   Hej Charlotte!

   Husk at hvis omsætningen kommer over 50.000 kr. i løbet af 12 måneder, kan du ikke nøjes med et PMV, men skal momsregistreres og have en enkeltmandsvirksomhed.

   Jeg ved desværre ikke så meget om kravene til produktion af fødevarer. Men jeg tror da at hvis du har en virksomhed der så skal have en branchekode inden for fødevarer, så vil fødevarestyrelsen formentlig stille krav. Men det er kun et gæt.

   Mvh. Andreas

   Har du IT-problemer? Måske IT-blogger.dk har svaret.

Viser 1 svartråd
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.