Fuldtidsjob og PMV

Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #703
   Claus
   Gæst

   Hej et enkelt men afgørende spørgsmål. er ved at starte en minder pmv i køb og salg samt klargøring af biler og mc. men beholder mit gode fultidsjob
   spørgsmålet er hvad med min nuværende løn efter skat bliver den ved med at være den samme ??
   har ikke råd til at gå ned i løn

  • #704
   Andreas Andersen
   Keymaster

   Ja, det gør den. Hvis du har en virksomhed ved siden af dit fuldtidsjob, vil dette blot øge dine indtægter. Dette ville svare nøjagtig til hvis du havde 2 jobs. Dog kan det være du betaler din skat ved at få et lavere skattefradrag på dit fuldtidsjob – men samlet set er de to ting uafhængige.

   Har du IT-problemer? Måske IT-blogger.dk har svaret.

  • #705
   Claus
   Gæst

   okay tak men kan jeg ikke bare betale B skat af det jeg tjener i virksomheden da dette er en pmv virksomhed og ikke når 50000 om året ?
   vil gerne beholde fradrag samt trækprocent på mit faste job som nu

  • #706
   Andreas Andersen
   Keymaster

   Det må du nok spørge Skat om, hvorvidt det kan lade sig gøre. Som udgangspunkt når du har job, sker det ved at du på forskudsopgørelsen angiver hvad du forventer af indtægter og udgifter i virksomheden. Så tæller overskuddet med i din personlige indkomst og sænker derfor dit fradrag – det fradrag du bruger til at betale skat på dit lønjob med.

   Jeg forstår bare ikke rigtig hvad meningen er med det. Hvis du i virksomheden tjener 1000 kroner og skal betale 500 kroner i skat, er det da lige meget om du gør dette ved et mindre fradrag på dit lønjob eller via B-skatterater. I kroner og ører bliver det da præcist det samme.

   Trækprocenten pilles der ikke ved – den afhænger jo af skatteprocenterne i din kommune.

   Har du IT-problemer? Måske IT-blogger.dk har svaret.

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.