Fradrag ved momsfri virksomhed

Hjem Erhvervsblogger forums Skat, Moms & omkostninger Fradrag Fradrag ved momsfri virksomhed

Viser 1 svartråd
 • Forfatter
  Indlæg
  • #779
   Robert
   Gæst

   Hej Andreas.
   Jeg har en enkeltmandsvirksomhed. Jeg sælger min ydelse (personlig træning) til ejeren af en kæde for personlig træning. Personlig træning er en momsfri ydelse. Jeg har tre spørgsmål:

   1) jeg kan se at du i et svar til et tidligere spørgsmål skriver, at man max. må tjene op til 50.000 kr momsfrit om året – er det korrekt forstået?

   2) jeg har brug for en bærbar pc i min virksomhed (udarbejdelse af kost- og træningsplaner, målinger af klienter osv.). Kan jeg trække købet af en bærbar pc fra og hvordan bærer jeg mig i så fald ad med det? Trækkes hele købsprisen blot fra mine indtægter inden afregning af skat?

   3) jeg bor i Jylland og var i december 15 på en 2 dages workshop/kursus, hvor temaet er med til at vedligeholde mine kompetencer, så jeg fremadrettet kan yde en konkurrencedygtig ydelse. I den forbindelse havde jeg transportudgifter og enkelt hotelovernatning – kan disse udgifter trækkes fra?

   På forhånd tak
   Robert

  • #855
   Andreas Andersen
   Keymaster

   Hej Robert!

   Jeg har prøvet at besvare dine spørgsmål 🙂

   1) De 50.000 kr. er kun for momspligtige ydelser. Så da du har en ikke-momspligtig ydelse, gælder det ikke.

   2) Så er det jo en udgift til virksomheden. Til Skat skal du ved den udvidede selvangivelse angive både indtægter og udgifter – og her er så en ekstra udgift til virksomheden.

   3) Ja, hvis det er 100% erhvervsmæssigt, vil jeg godt mene du kan trække det fra.

   Har du IT-problemer? Måske IT-blogger.dk har svaret.

Viser 1 svartråd
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.