MobilePay betaling via webshop

MobilePay er populær hos forbrugerne og mobilbetaling er fremtiden. Det bør du udnytte i din webshop og heldigvis har Danske Bank nu frigivet MobilePay til betaling via webshop. Denne løsning hedder MobilePay Online.

Indtil videre virker løsningen kun med internationale kreditkort, som VISA eller Mastercard – men Danske Bank arbejder på også at få Dankort og Visadankort med på løsningen.

Det fungerer ved at hvis kunden køber en vare i din webshop og kommer til betalingen, så vælger de MobilePay. Så indtaster de deres mobilnummer hvorefter de åbner MobilePay på deres mobiltelefon og godkender transaktionen. De får en kvittering med det samme og de har ikke haft kortet oppe af lommen.

Udover det er en rigtig nem løsning, så er der heller ikke nogen beløbsgrænse de skal holde sig indenfor, hvilket gør det meget fleksibel.

Hvordan får jeg MobilePay i min webshop?

For at få MobilePay tilknyttet din webshop, skal du have en aftale med en betalingsudbyder og en kortindløser.

Som betalingsudbyder kan du f.eks. vælge DIBS Payment ServicesePay,QuickPay eller Wannafind der alle tilbyder MobilePay.

Som kortindløser kan du på nuværende tidspunkt bruge Teller A/S.

Når så en kunde betaler en vare, vil du typisk kunne se det i oversigten hos din betalingsudbyder, ligesom hvis det var en kortbetaling. Hvis du derfor f.eks. bruger DIBS i forvejen til kortbetaling kan du med fordel tilbyde MobilePay også.

Skal jeg have min virksomhedskonto i Danske Bank?

Nej, du behøver ikke at have en virksomhedskonto i Danske Bank for at kunne bruge MobilePay. Dette kan du sagtens anvende, selvom du har din virksomhedskonto et andet sted.

Hvad koster det kunden at bruge MobilePay?

Det koster ikke kunden noget at anvende MobilePay – kun dig som webshop der skal betale et gebyr. Dette gebyr kan du naturligvis vælge at føre over på kunden – men kunden får ikke direkte et gebyr.

No votes yet.
Please wait...

Erhvervsblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: