Må jeg kontakte andre virksomheder?

Har du et godt produkt du gerne vil tilbyde andre virksomheder, så kunne det være en god ide at kontakte dem for at høre om de er interesseret. Så får du flere kunder. Her finder du reglerne for hvornår du som virksomhed må kontakte en anden virksomhed og hvornår du ikke må.

Du kan finde virksomhedens kontaktoplysniner via CVR registeret. Du skal bare først undersøge om du har lov til at kontakte virksomheden.

Det første du skal undersøge er om virksomheden du gerne vil kontakte er reklamebeskyttet i CVR registeret. Hvis de er det, så har de ret til ikke at blive kontaktet af andre virksomheder med reklame.

Der er dog undtagelser til denne regel. Hvis virksomheden har angivet kontaktoplysninger andre steder end i CVR registeret, så må du også gerne kontakte dem via disse kontaktoplysninger. Du må dog ikke anvende e-mails til dette, da det kan anses for spam, hvilket kan give en stor bøde. Men du må gerne kontakte via telefon, brev eller personligt fremmøde.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Erhvervsblogger

2 thoughts on “Må jeg kontakte andre virksomheder?

 1. Hej
  Må jeg som virksomhed kontakte en anden virksomhed, hvor jeg spørger dem, om jeg må kontakte dem med hensigt på opfordring til at besøge vores hjemmeside mm?

  Altså sende en opfordring om tilladelse til dette, uden at brande eller promovere min virksomhed på nogen måde

  Mvh jacob Wogelius

  1. Hvordan vil du kontakte dem? Telefonisk eller pr. mail?

   Hvis de er angivet som reklamebeskyttede, så vil det i mange tilfælde alligevel blive anset som branding af din virksomhed, fordi du jo gør det for at få en kunde – også selvom du ikke sender dem noget direkte. Det er en gråzone, hvor du kan risikere at blive anmeldt fordi de anser det som reklame alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: