Julegave fra Billy – Halv pris på Premium og gratis regnskabskursus

Julegave fra Billy – Halv pris på Premium og gratis regnskabskursus

Billy er i julegavehumør og det kan du udnytte som virksomhed. Du får halv pris på Billys Premium abonnement og et gratis regnskabskursus. For at få julegaven skal du udnytte tilbuddet inden den 31. december 2016 kl. 24. 

I juletiden kommer der masser af gode juletilbud, også til dig som virksomhed. I år kan Erhvervsblogger.dk i samarbejde med Billy give dig en julegave. Julegaven er halv pris på et Billys Premium abonnement det første år, og så får du oven i købet et gratis regnskabskursus.

Billy er en af Danmarks mest populære regnskabsprogrammer, hvor hele regnskabet føres online. Der er en masse intelligent teknologi indbygget i regnskabsprogrammet, som f.eks. at regninger kan scannes automatisk og du kan indtaste live i Billy via deres app. Alle disse smarte funktioner er indbygget i Billy Premium.

Regnskabskurset foregår hos en revisor, der hjælper dig igang med Billy Premium og forklarer hvordan du laver dit regnskab. Kurset er altså et begynder regnskabskursus der hjælper dig igang med Billy, og hvis du får brug for det er der 1 times rådgivning fra revisoren oveni. Kursets normalpris er 1.560 kroner.

Udover at dette er et godt tilbud til dig som virksomhed, kan det også være en god ide at tænke over, at hvis du skal skifte regnskabsprogram så er nu det bedste tidspunkt. Det er nu du kan færdiggøre regnskabet for 2016 i det gamle regnskabsprogram og så kan begynde at taste for 2017 i Billys regnskabsprogram. Skulle du alligevel gerne ville have dine gamle regnskabsdata med, kan Billy hjælpe med at få overført dem til Billy.

I denne julegave får du altså 1 års abonnement på Billys Premium abonnement og et regnskabskursus, for 870 kroner for de første 12 måneder. Normalprisen for det hele er 3.300 kroner og du sparer altså 2.430 kroner. For at benytte tilbuddet skal du bare indtaste dine kortoplysninger inden den 31. december 2016 kl. 24, så får du det med rabatten. Hvis du tilmelder dig nu, kan du prøve Billy Premium hele december gratis, inden du beslutter dig for hvad du skal gøre den 31. december.

Du tilmelder dig gratis til Billy Premium her og går så ind og tilmelder dine kortoplysninger for at få rabatten.

No votes yet.
Please wait...

Erhvervsblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: