Erhvervsblogger får forum til spørgsmål

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for alle de rosende ord jeg modtager på Erhvervsblogger. Jeg er også glad for at kunne hjælpe nogle af jer med jeres spørgsmål – udfordringer jeg selv har haft med min virksomhed.

For at få en bedre organisering af de mange spørgsmål der kommer, har jeg derfor nu lavet et forum, hvor I kan stille spørgsmål eller debattere.

Her kan du stille alle de spørgsmål du har på hjerte, og så vil jeg eller en anden besøgende på Erhvervsblogger besvare det, hvis vi kan.

Mange iværksættere står med udfordringer og mange spørgsmål når de skal oprette en virksomhed. Her synes jeg det er vigtig at dele vores erfaringer og hjælpe hinanden, så det bliver lettere at være iværksætter. Dette er et af hovedformålene i disse forums.

Jeg håber I vil tage godt imod disse forums og benytte dem 🙂

No votes yet.
Please wait...

Erhvervsblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: