Det er NU du skal skifte regnskabsprogram

Det er NU du skal skifte regnskabsprogram

Har du igennem længere tid overvejet om du skulle skifte regnskabsprogram? Så er det NU du skal gøre det.

December måned er den tid på året hvor det er lettest at skifte regnskabsprogram. Man er ved at afslutte et år, og kan så fint gøre klar til et nyt regnskabsprogram når man begynder på næste års regnskab.

Et godt råd er først at udvælge det regnskabsprogram du vil prøve af. Jeg kan anbefale især Billys regnskabsprogram eller Dinero der begge er gratis og fungerer rigtig godt. Basalt set får du med dem et grundlæggende regnskabsprogram uden begrænsninger. Viser det sig så at du vil have nogle ekstra smarte features, som f.eks. automatisk momsindberetning eller bilagsopbevaring, så koster det et mindre beløb. Men ikke mere end du sikkert allerede nu betaler for et regnskabsprogram.

Så gør du det, at du laver december måned regnskab både i dit gamle regnskabsprogram og det nye. Du laver simpelthen dobbelt bogføring. Efter en måned, har du sikkert fundet ud af om dit nye regnskabsprogram er noget du kan bruge, og du kan så stoppe med at bruge dit gamle program.

Hvorfor skifte regnskabsprogram?

Men hvorfor så skifte regnskabsprogram? Ja, hvis du er godt tilfreds med det gamle program, er der heller ikke nogen stor grund til at skifte. På den anden side kan nogle regnskabsprogrammer, hvis de passer bedre til din virksomhed, ofte fjerne nogle administrative byrder som du på lang sigt vil synes rigtig godt om. Dette vil gøre at du bedre kan koncentrere dig om kerneforretningen, fremfor på regnskab.

F.eks. kan Billys regnskabsprogram gøre det muligt for dine kunder at acceptere et tilbud, direkte ved tryk på en knap i den mail du sender ud til dem. Det gør det lettere for dine kunder, og vil derfor muligvis kunne fører til flere ordrer og dermed flere penge. Der findes også andre smarte ting, som f.eks. kortbetaling direkte fra mailen.

Derfor kan det være en god ide at finde det regnskabsprogram der matcher dine behov bedst – og ikke nødvendigvis det der virker. Og det er altså NU du skal skifte, for at gøre det lettest for dig.

Rating: 2.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Erhvervsblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: